kommil foo widget.jpg
05 okt 2019

Kommil Foo op z’n best te zien in Flint

Op zaterdag 12 oktober staan de broers na 30 jaar onafgebroken theater maken met een nieuwe voorstelling in Flint. Het bekende Vlaamse cabaret duo viert zijn jubileum met een best of- voorstelling. Voor ‘Oogst’ hebben zij een selectie gemaakt van hun favoriete sketches en liedjes.

Een piano, een gitaar, een viool, hun karakterstemmen: meer hebben de broers Raf en Mich Walschaerts niet nodig om het publiek een memorabele avond te bezorgen. Met ‘Oogst’ zetten zij een intieme voorstelling neer, zonder circus, maar met hun mooiste liedjes en sterkste verhalen. Kommil Foo zet al jaren sterke voorstellingen neer en wordt hier ook voor beloond. In 2005 kregen zijn voor hun programma ‘Spaak’ de Poelifinario voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. Uit al het moois van de afgelopen jaren werd het tijd om een nieuwe voorstelling te destilleren. Simplistisch, met slechts een paar instrumenten en attributen zijn ze te bewonderen in Flint.

Kaarten
Kaarten voor ‘Oogst’ zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!