louise korthals - Jaap Reedijk.jpg
01 okt 2019

Louise Korthals wint cabaretprijs Poelifinario

Maandagavond 30 september zijn de winnaars van de VSCD Cabaretprijzen - de Poelifinario en de Neerlands Hoop - bekendgemaakt tijdens de uitreiking in Den Haag. In de categorie engagement wint Louise Korthals met 'Alles is er'. Op zaterdag 19 oktober is zij te zien in Flint met deze voorstelling.

De jury over Louise Korthals:
“Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er! gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

Naast Louise Korthals hebben ook Lenette van Dongen (winnaar categorie entertainment), Theo Nijland (winnaar Kleinkunst) en Peter Pannekoek (winnaar Neerlands Hoop) prijzen gewonnen.

Kaarten reserveren voor Louise Korthals kan via de website van Flint of via het bespreekbureau op telefoonnummer 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!