The Legends ft. Michael Varekamp - What a Wonderful Christmas (Anoek van Nunen) 2.jpg
09 dec 2019

Met Flint de kerstdagen in met afwisselend theaterprogramma

Deze maand heeft Flint tal van kerstvoorstellingen en -concerten op het programma, variërend van klassiek, pop, ballet, jazz tot een heuse rollerdisco.

di 17 dec: Wishful Singing - It’s beginning to look a lot like Christmas
Het vocaal damesensemble zingt vijf grappige, ontroerende kerstwensen, gecomponeerd door Wijnand van Klaveren met klassiekers als Deck The Halls en Away In A Manger.

za 21 dec: Rollerdisco Rolling Home For Christmas
In deze speciale kersteditie dansen liefhebbers de wieltjes van de vloer in de mooiste kerstoutfit. Aan de deur zijn ook skates te huur.

zo 22 dec: Henriëtte Feith, Francien Post en Judith Jamin
Dit virtuose trio brengt een boeiend kerstprogramma met muziek uit alle windstreken: van Bach tot Argentijnse Lasala en van zeventiende-eeuwse muziek tot Holst en hedendaags.

zo 22 dec: 3JS - Acoustic Christmas
De Volendamse groep speelt kerstrepertoire van lang geleden en nu in een intieme, akoestische setting, begeleid door piano, accordeon en basgitaar.

ma 23 dec: What a Wonderful Christmas–The Legends ft. Michael Varekamp, Esther Hart
In de stijl van Michael Bublé, Ella Fitzgerald, Nat King Cole en Frank Sinatra verzorgen The Legends een swingend, jazzy kerstconcert. Als gast ontvangen zij Esther Hart.

di 24 dec: Het Zwanenmeer – Charkov City Opera & Ballet
Volgens traditie staat Tsjaikovski op kerstavond centraal in Flint. Het romantische ballet over prins Siegfried en de betoverde prinses Odette wordt gedanst, met live orkestbegeleiding.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!