Foto Nijtmans dragersovereenkomst 1500x1288.jpg
22 nov 2019

Nijtmans Patisserie & Chocolaterie nieuwe Drager van Flint

Deze maand is Nijtmans Patisserie aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Al sinds de opening van TREK theaterkeuken & café is Nijtmans Patisserie trouwe leverancier van diverse zoetigheden bij de koffie. Na vijf jaar leek het beide partijen een mooi moment om de samenwerking op deze manier te verdiepen. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen.

Bij Patisserie Nijtmans kan men terecht voor taarten, gebakjes, allerhande koekjes en heerlijke hartige hapjes. Alles draait om eerlijke grondstoffen en echte smaken. Ook staat service hoog in het vaandel.

Samenwerking
Karin Nijtmans, eigenaar van Nijtmans Patisserie: “Als je aan Amersfoort denkt, dan denk je aan Flint. Wij zijn trots dat we in Amersfoort wonen en werken en komen graag in het theater. Wij dragen Flint een warm hart toe. De samenwerking loopt al jaren soepel en dat willen wij graag belonen door middel van het dragerschap.”

Dragersnetwerk
Inmiddels is het aantal aangesloten Dragers van Flint uitgegroeid tot een netwerk van 70 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!