NITE - Voorheen I Nadien (Martijn Halie) 1 VOORKEUR.jpg
09 mrt 2020

Noord Nederlands Toneel opnieuw te zien in Flint

Op woensdag 25 maart is NITE te zien in Flint met de voorstelling Voorheen/Nadien. Een voorstelling over het alledaagse, in een levend decor van 38 mensen. NITE is een samenwerking tussen Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko | Schönberg en Slagwerk Den Haag.

Voorheen/Nadien is vertaling van het Duitse toneelstuk ‘Vorher/Nachher’, waar schrijver Roland Schimmelpfennig simpele levens dusdanig verschuift dat ze nooit meer hetzelfde zullen zijn. De gewone mensen en de gewone dingen die ze doen veranderen ineens compleet. Herkenbare thema’s en verhalen worden op originele wijze behandeld.

Regisseur Guy Weizman zoomt in op het alledaagse en laat zien dat doodgewone levens ook zeer interessant kunnen zijn. “We zijn er heel erg aan gewend dat films of theatervoorstellingen over iets episch en groots moeten gaan. Maar ons dagelijkse leven gaat meestal meer over de kleine dingen van je kleine leven. En juist daar schuilt het diepmenselijke in...”, aldus Weizman. Een grote cast van 38 dansers en acteurs brengt in deze beeldende, poëtische mozaïekvoorstelling herkenbare verhalen tot leven, vol grote gevoelens op de vierkante millimeter.

Reserveer uw kaarten voor Voorheen/Nadien.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!