Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (1).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (2).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (3).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (4).jpg
22 jan 2020

Opvliegers 5 komt naar Flint met vriendinnencomedy

Na het succes van de eerste vier delen van de reeks vriendinnencomedy’s, komt producent Rick Engelkes op zondag 16 februari naar Flint met een vijfde en tevens laatste deel: Opvliegers 5 op Safari! Dit keer gaan de vier dames naar Zuid-Afrika. Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirly (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn, proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Met deze vijfde Opvliegers pakt Engelkes net een diepere laag dan de voorgaande vier edities, zonder af te doen aan humor en hilariteit. Dit keer krijgen de personages te maken met meer dan alleen de lichamelijke ongemakken van de overgang. Interessante thema’s die bij deze levensfase horen, worden aan de kaak gesteld: van vragen als ‘is dít nu alles?!’ tot aan omgaan met vrouwelijkheid, rouwverwerking, gewichtstoename, en hoe te leven met een ongeneselijke ziekte.

Het publiek kent de vier vriendinnen inmiddels als hun eigen vriendinnen; al vier seizoenen delen zij lief en leed met elkaar. Herkenbaarheid en zelfspot, de overgang wordt herkenbaar maar vooral vol humor verwerkt in de avonturen van de dames.

Het verhaal
Loes gaat voor een fotoshoot naar Zuid-Afrika. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Shirley heeft mannen afgezworen, Joke maakt zich op voor een nieuwe start, en Loes is verliefd op een oudere man. En dat alles speelt zich af tegen de achtergrond van hun Safari, waarbij er ook nog een neushoorn op de foto moet.

Kaarten
Kaarten voor Opvliegers zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!