Flint Prive-concert Manon en Paul.jpg
manon en paul 3.jpg
15 feb 2021

Prijswinnaars privé-concert Flint verrast met concert van Manon en Paul

Afgelopen weekend gaf Flint een privé-concert weg aan één van de bestellers van het Take Away Valentijnsdiner. De Amersfoorters Manon en Paul traden op voor Nancy en Remco in hun eigen achtertuin. Flint Vriend Nancy was heel blij dat zij deze prijs gewonnen had. Flint is blij dat zij in deze lastige tijd toch nog regionaal talent een podium kan bieden.

In navolging van de Take Away Kerstdiners besloot Flint ook voor Valentijnsdag dinerboxen te gaan verkopen. Onder de bestellers van de Valentijnsdiners is het privé-concert van Manon en Paul verloot. Ook de artiesten die sinds september niet meer hadden opgetreden waren zeer enthousiast om aan dit Valentijnsconcert mee te werken.

Winnares Nancy Bos
De winnares van het concert was zeer enthousiast over haar prijs. Nancy Bos, Flint Vriend sinds 2017, bezoekt normaliter geregeld het theater met haar man Remco. Ook zij had sinds de zomer al geen voorstelling meer bezocht en dat is iets wat ze in deze tijd enorm mist. Dans, muziek en cabaret zijn hun favoriete genres. Nadat zij in december het kerstdiner van Flint hadden gegeten waren zij enthousiast: ‘Dit was lekker!’. Er was dan ook geen enkele twijfel toen zij het Valentijnsdiner voorbij zagen komen. ‘We hebben direct besteld!’, aldus Nancy.

Manon & Paul
Manon & Paul zijn twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. In een relaxte intieme setting spelen zij akoestische covers van bekende en minder bekende artiesten, in een eigen versie.

Paasbrunch
Inmiddels bereidt Flint de volgende Take Away Menu’s al voor. Wanneer de horeca in maart nog steeds gesloten blijft komt Flint met de Take Away Paasbrunch-box. Deze is momenteel in ontwikkeling en zal waarschijnlijk in maart in de verkoop gaan.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!