Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (197 van 241).jpg (1)
08 apr, 2019

Programma Kampvuurconcert in Flint bekend

De programmering van het Kampvuurconcert op 24 en 25 mei is rond. Tijdens het concert, een samenwerking tussen het Songwriters Gilde Amersfoort en Flint, serveert TREK theaterkeuken & café diverse streetfood gerechten.

Lokaal talent krijgt tijdens het concert de kans om zich te laten horen. Het Songwriters Gilde Amersfoort presenteert in samenwerking met Flint een programma met opkomende singer-songwriters uit de regio. Daarnaast kan men genieten van allerlei vers streetfood. Verschillende heerlijke gerechten worden bereid vanuit onze Woodstone oven en BBQ Smoker.

Jacob Fields (vrijdag + zaterdag)
Jacob Fields is een Nederlandse Folk artiest die inspiratie haalt uit de Noord Amerikaanse muzikale traditie. Hij is gedreven door een liefde en interesse voor literatuur, taal en adembenemende natuur. Volgend in de voetstappen van artiesten als Noah Gundersen, James Taylor en Amos Lee, focust Jacob Fields zich op het vertellen van een verhaal met pijnlijk eerlijke teksten.  

Sander van der Horn (vrijdag)
Frontman van Cortez
Waar het repertoire van Cortez gewoonlijk wordt gespeeld in een volle vijfmansbezetting brengt frontman Sander de toegankelijke country-folk popsongs vanavond terug tot de essentie. Sander begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica.

Cortez (zaterdag)
De Amersfoortse vijfkoppige band Cortez speelt een eigen repertoire van country-folk popsongs. In deze intieme akoestische setting speelt een drietal uit de band een selectie uit het werk van Cortez: Sander van der Horn (zang, gitaar, mondharmonica), Deborah Warta (zang, gitaar, accordeon) en Matijn Blijenberg (gitaar, banjo, mandoline).

Bricked In (vrijdag + zaterdag)
Intieme setting van Bricked Out
Bricked In is de halvering van de band Bricked Out, een verzameling jonge creatieve muzikanten uit Amersfoort. Zij bewerken de van origine energieke en dromerige nummers van Bricked Out, tot een zwoele, ritmische bries aan klanken waarbij de onderliggende boodschap van de songteksten veel meer de ruimte krijgen.
Daarbij verzorgt Silva Westera warme klanken met haar elektrische piano en haar stem, zet Stijn Hendriksen er een pakkende deun en melodie onder op de bas en maakt lead zangeres Aurelia Wurfbain het af met zowel haar stem als simpele percussie.

Kaarten voor Kampvuurconcert in Flint kunt u hier bestellen.

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte