Jelle Brandt Corstius & Oleg Fateev - Moeilijke landen (Hans Pool) Klein jpg.jpg
08 nov, 2018

Reisjournalist Jelle Brandt Corstius komt naar Flint

Op maandag 19 november is meesterverteller en reisjournalist Jelle Brandt Corstius in Flint te zien met een bijzonder theatercollege. Daarin neemt hij de bezoeker mee op reis naar Rusland, India en de rest van de wereld. Wat heeft Brandt Corstius geleerd tijdens deze reizen? Russisch accordeonist Oleg Fateev begeleidt het theatercollege muzikaal.

Meesterverteller Jelle Brandt Corstius reist vaak af naar de gekste uithoeken van de wereld. Sommige mensen zijn rusteloos, willen nieuwe reizen maken, indrukken opdoen. Reisjournalist Jelle Brandt Corstius is zo iemand. Al meer dan tien jaar is hij op pad voor Trouw, de VPRO, of gewoon voor zichzelf. Met een cameraploeg in een busje in de Kaukasus of met een fotograaf bij de walvisjacht in Alaska.

Begeleid door beelden van zijn series en muziek van de Russische accordeonist Oleg Fateev, vertelt Brandt Corstius in zijn theatervoorstelling ‘Uw Universele Reisgids voor Moeilijke Landen’ op meeslepende wijze over zijn reizen in Rusland, India en de rest van de wereld. Wat heeft hij geleerd van de mensen die hij tegenkwam? De voorstelling gaat een wilde reis worden!

Kaarten voor de voorstellig koop je hier.

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte