South African Road Trip - Good Hope (Stefan Hurter) 3.jpg
15 okt 2019

South African Road Trip brengt ‘Good Hope’ in Flint

Op vrijdag 1 november komt South African Road Trip naar Flint. De talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten brengen vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek.

Met indringende, persoonlijke verhalen vertellen de koorleden openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is, maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. Verhalen over geboorte, liefde, dood, maar ook plezier, verdriet en hoop: allemaal universele gevoelens.
Als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is, geeft dit credo voor de bewoners de uitdaging: Ubuntu, ‘ik ben omdat wij zijn’. Het is een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn. South African Road Trip geeft in ’Good Hope’ een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!