EMPI_20180915_0082 pers.jpg
10 jan, 2019

Strafrechtadvocaat Mr. Gerard Spong komt naar Flint

Een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaat Mr. Gerard Spong komt naar het theater met zijn theatercollege ‘In Vertrouwen’. Op vrijdag 18 januari is hij te zien in Flint.

‘In Vertrouwen’ is een bijzondere college-voorstelling, waarin Mr. Gerard Spong vertelt over zijn leven en carrière als een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij zit veertig jaar in het vak en werd tot nu toe zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

Op Intrigerende wijze geeft Spong een inkijk in het functioneren van een pleitbezorger in strafzaken; zijn taakopvatting, dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en natuurlijk de bewijsperikelen. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken. 

Kaarten
Kaarten voor ‘In Vertrouwen’ van Mr. Gerard Spong zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte