Machine de Cirque - La Galerie (Emmanuel Burriel).jpg
18 jun 2021

Theater in Amersfoort Mooier dan ooit!

Flint, De Lieve Vrouw en de Veerensmederij presenteren nieuw theaterseizoen

Met trots presenteren de drie Amersfoortse theaters Flint, De Lieve Vrouw en de Veerensmederij hun nieuwe theaterprogramma. Op vrijdag 18 juni, als alle theaters in Nederland massaal ‘Welkom terug!’ zeggen, kun je online ook het Amersfoortse theateraanbod bekijken. Ticketverkoop volgt vanaf zaterdag 3 juli.

Naar het theater gaan wordt mooier dan ooit! Want na een jaar van vooral veel thuis op de bank films kijken en misschien soms een voorstelling streamen, openen de theaters weer hun deuren en wordt het hoog tijd voor een echte avond uit. Acteurs, cabaretiers, dansers, musici én niet te vergeten de theaters zelf staan te trappelen om die avond uit voor je mogelijk te maken.

Plek voor iedereen
Bij Flint en De Lieve Vrouw is het al jaren de gewoonte om gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen af te trappen. Maar na dit bijzondere jaar sluit ook de Veerensmederij zich aan, zodat al het Amersfoortse aanbod gebundeld te vinden is voor het publiek. “We hopen een zo breed mogelijk publiek te bereiken met het nieuwe aanbod. Want dit afgelopen jaar heeft alleen maar meer laten zien wat de waarde van cultuur is. We hebben het gemist en gunnen iedereen een plek in onze zalen,” aldus de theaters.

Kaarten kopen
De kaarten voor de verschillende podia zijn te koop via hun eigen websites: www.flint.nl, www.lievevrouw.nl en www.theaterveerensmederij.nl

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!