Scenefoto Paul Groot - 't Schaep (c) Annemieke van der Togt.jpg
Scenefoto Paul Groot - 't Schaep 3 (c) Annemieke van der Togt.jpg
Scenefoto 't Schaep met de 5 Pooten 2 (c) Tom Sebus.jpg
Scenefoto Paul Groot - 't Schaep 5 (c) Annemieke van der Togt.jpg
11 nov 2019

Volop gezelligheid in musical ’t Schaep met de 5 Pooten in Flint

’t Schaep met de 5 Pooten is de gezelligste musical dit theaterseizoen. Deze oer-Hollandse titel naar de legendarische televisieserie is op dinsdag 3 en woensdag 4 december te zien in Flint, met o.a. Paul Groot/Remko Vrijdag en Eva van der Gucht in de hoofdrollen.

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Eli Asser en Harry Bannink, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien. Na de succesvolle televisieseries komen Kootje, Doortje, Riek, Arie en alle andere stamgasten van Café ’t Schaep eindelijk naar het theater.

Cupido
Doortje wacht nog altijd op het moment dat Kootje haar de liefde verklaart. Lukas, Lena, Arie, Riek en Opoe Withof zijn de gezellige stamgasten van het café die het allemaal hoopvol aanzien. Ze proberen ieder Cupido een duwtje in de goede richting te geven. Maar of dat goed uitpakt…  We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar?

Topcast
In een gloednieuw en fris verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Paul Groot en Remko Vrijdag delen de rol van kroegbaas Kootje en Eva van der Gucht kruipt in de huid van Doortje Lefèvre.  Lukas (Wart Kamps/Tim Kamps), en de vaste klanten Lena (Jeske van der Staak), Arie (John Buijsman), Riek (Ellen Pieters) en Opoe Withof (Jetty Mathurin) zijn de vrolijke stamgasten in deze grappige, herkenbare en ontroerende musical.

Klassiekers
As je mekaar nie meer vertrouwen kan, Het zal je kind maar wezen en We benne op de wereld om mekaar te hellupe niewaar zijn enkele van de vele hits die je nog steeds meezingt en die inmiddels tot Nederlands erfgoed behoren. Natuurlijk ontbreken die niet in deze theaterversie van ’t Schaep met de 5 Pooten.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!