09 mei 2019

Voorrang bij verkoop voor Vrienden van Flint

Zaterdag 25 mei start de reguliere kaartverkoop voor nieuwe theaterseizoen 19-20 van Flint. Vrienden van Flint hebben de mogelijkheid om een week eerder kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen. De kaartverkoop voor Vrienden start op zaterdag 18 mei, 9.00 uur.

Voordelen
Naast voorrang op de kaartverkoop ontvangen Vrienden ieder kwartaal een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en leuke aanbiedingen. Vrienden maken ook iedere voorstellingsavond kans om opgehaald en thuisgebracht te worden door de Flintmobiel. Vanaf aankomend seizoen krijgen Vrienden van Flint ook 10% korting wanneer zij in TREK theaterkeuken & café, het restaurant in Flint, gaan dineren voorafgaand aan de voorstelling.

Het nieuwe seizoen
Theaterseizoen 19-20 zal weer een spetterend seizoen worden met grootse voorstellingen. Zo komt bijvoorbeeld Thomas Acda naar het theater en staat ’t Schaep met de 5 Pooten, naar de gelijknamige tv-serie, in Flint. Voor iedereen, voor jong en oud, is er een leuke voorstelling te zien.

Vriend worden
Voor € 25,- bent u in seizoen 19-20 al een zogenaamde ‘Zilveren Vriend’. Ook kunt u ‘Gouden’ of ‘Platina Vriend’ worden. Als Vriend ondersteunt u met uw bijdrage de programmering van Flint. Vriend worden kan 24 uur per dag op www.flint.nl/vrienden of telefonisch via het bespreekbureau, geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00. Telefonisch bereikbaar op 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!