962-8522-EenManEenMan-Pierre Bokma Peter Blok.jpg
22 sep 2020

Voorstelling ‘Een man een man’ wegens succes bijgeboekt

Wegens grote belangstelling voor de voorstelling ‘Een man een man’ met Pierre Bokma en Peter Blok in de hoofdrollen is er een tweede voorstelling bijgeboekt. Op donderdag 19 november is de voorstelling nog een keer te zien in Flint om 21.15 uur. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart. 

‘Een man een man’ is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en over dingen niet groter maken dan dat ze zijn.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees (Pierre Bokma en Peter Blok) heet en op een avond uit eten gaat om jullie oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de wc ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft...

Kaarten
Bestel hier je kaarten voor 'Een man een man'.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!