Soundos - Niets te verliezen (Scala Photography) 2.jpg
06 nov 2019

Voorstelling Soundos wegens succes verplaatst naar Rabobank Theaterzaal

Wegens succes is de voorstelling van Soundos op vrijdag 29 november verplaatst van de AFASzaal naar de Rabobank Theaterzaal. Bezoekers voor deze voorstelling ontvangen hierover persoonlijk bericht. Deze avond geldt vrije zit.

Soundos leerde het klappen van de zweep bij Comedytrain en is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix zijn gevraagd om een eigen special op te nemen. Maar geloof ons, het is nog veel leuker om je in het theater te laten inpakken door deze comedydiva. Dus heb je genoeg van al het gezeur, valse emoties, pseudo-engagement en allochtonenclichés, maar sta je open voor uitgesproken meningen en ijzersterke humor? Kom dan naar Soundos! Grappiger, eerlijker en kwetsbaarder zag je haar niet eerder. Hoe dat komt? Omdat ze niets te verliezen heeft. Maak je op voor “anderhalf uur aan harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie” (Theaterkrant).

Kaarten
Kaarten voor Soundos zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!