website header songfesival.jpg (1)
04 dec 2019

‘We LOVE Songfestival’ met Eurovisie-coryfeeën in Flint

Op zondag 26 april treden Nederlandse Songfestival-coryfeeën in Flint voor het voetlicht in de bijgeboekte voorstelling ‘We LOVE Songfestival – het grote meezingfeest’. Oud-deelnemers zingen de grootste Eurovisie-hits. Daarnaast verklapt songfestivalkenner Koos van Plateringen leuke achter-de-schermen weetjes. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

Oud-songfestivaldeelnemers Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) worden door topmuzikanten live begeleid in een interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival vol meezingmedleys en songfestivalklassiekers. Ook wordt met het publiek de WeLoveSongfestival-quiz gespeeld.

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen zorgt voor een trip down memorylane. Hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes.

“Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond”, aldus Koos. 

Kaarten
voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!