Kampvuurconcert met Trek (97 van 100).jpg (1)
09 jul 2020

Wegens succes extra Flint Festival Sessies op theaterterras

Flint gaat door met de succesvolle reeks ‘Flint Festival Sessies’. In juli en augustus zijn er extra weekenden geboekt in samenwerking met Musica Mundo (17 en 18 juli), Flirting with the Blues (24 en 25 juli), TREK live (31 juli en 1 augustus) en Nacht van de Literatuur (8 augustus).

In de zomermaanden staat bijna iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van diverse festivals stellen zelf een intiem programma samen, zodat de liefhebber de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers dienen vooraf een plaats te reserveren, inclusief eten bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) beleven zij een unieke en intiem live optreden.

De afgelopen weken stonden de Flint Festival Sessies in het teken van de Amersfoortse Festivals. Met groot succes, want bijna iedere sessie was uitverkocht. Grote namen als jazz zangeres Deborah Carter, saxofonist Alexander Beets en Latin zanger Rolf Sanchez namen onder andere plaats op het podium op het overdekte theaterterras.

Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is in de middag tussen 11.30 en 12.30 uur en in de avond tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen in beperkt.

BEKIJK PROGRAMMA OVERZICHT

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!