Zomer in flint 1.JPG
Zomer in flint 2.JPG
Musical4daagse 4.JPG
Musical4daagse 2.JPG
21 nov 2019

Word een musicalster in 4 dagen

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 6 grote theaters o.a. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Parktheater Eindhoven, Orpheus Apeldoorn en Schouwburg Amstelveen & Theater Singer Laren. Deze voorjaarsvakantie is de Musical4daagse ook in Flint! 

4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.  Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musicalles te volgen. Durf jij het aan?!

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 25 februari t/m 28 februari 2020. Inschrijven kan tot 11 februari 2020 via www.musical4daagse.nl. Let op: er is maar beperkt plaats. De kosten voor 4 dagen bedragen € 157,95.

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!