Ali B - KOORTS (Aicha Abdoun) 2.jpg

Ali B

KOORTS (reprise)

Let op: Deze voorstelling is verplaatst naar seizoen 19-20.

Na vorig jaar een volle zaal te hebben getrokken, komt Ali B dit seizoen nogmaals met ‘KOORTS’ naar Flint. Ali B heeft een druk bestaan. Behalve als rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker, timmert hij ook als theaterman stevig aan de weg. Zo won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop 2012 en werd hij voor ‘Ali B beken(d)t’ genomineerd voor de Poelifinario. 
En Ali is nog lang niet uitgepraat, want er zijn nog genoeg onderwerpen waar hij zijn licht over wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “zelfs als het misgaat, komt het goed.” 
Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en nadert af en toe het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing, van opwinding en nieuwe kansen. Ali steekt daarom zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? 

www.alib.nl

Cabaret
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Tekst en spel

Ali B

Regie

Titus Tiel Groenestege

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte