Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe (Maarten van der Wal) 2.jpg

Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe

Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde puinhoop. Hij nam je mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen en probeerde telkens vol vuur te redden wat eigenlijk al niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie.

www.bertvisscher.nl

Na afloop van de voorstelling op 8 februari treedt Simon van Rooij op tijdens TREK Live. De 18 jarige Simon van Rooij uit Amersfoort kent u misschien al van 'The Voice of Holland'. Hij komt voor het eerst spelen in Flint tijdens TREK Live. Samen met percussionist Merlijn Kauffman spelen zij de sterren van de hemel. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt!

Cabaret
Bestel Kaarten

max. 4 kaarten per bestelling

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte