Jon van Eerd - Charley de komische musical (Roy Beusker) 2.jpg

Charley - de komische musical

Jon van Eerd e.a.

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem eeh… haar laten vallen. En alsof het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de echte tante! U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes, begeleid door een liveorkest, zullen nog lang in uw hoofd meezingen.

www.charleydemusical.nl

Musical
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Script

Jon van Eerd

Regie

Caroline Frerichs

Muziek

Michael Reed

Spel

Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater

Decor

Carla Janssen Höfelt

Lichtontwerp

Uri Rapaport

m.m.v.

liveorkest

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte