ConnyJanssenDanst_BROOS_FotoRaymond_de_Vries_180902_470_def_web_2000x3000px_sRGB_Q08.jpg
ConnyJanssenDanst_BROOS_FotoRaymond_de_Vries_180902_231_def_web_2000x3000px_sRGB_Q08.jpg
Conny Janssen Danst - BROOS (Leo van Velzen) EXTRA.jpg

Conny Janssen Danst

BROOS

‘BROOS’ is een sprankelende dansvoorstelling over de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd. ‘BROOS’ toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd; het zijn en verdwijnen, het verwerven en verliezen, hier tegenover daar, nu versus toen. De tijd tikt door en is niet te stoppen. 
Naast een groot ensemble van dertien dansers – jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen opnieuw samen met Maartje Teussink, die met speciaal voor ‘BROOS’ gecomponeerd werk live te horen is. Choreograaf en componist werkten in 2016 samen tijdens de locatievoorstelling ‘COURAGE’ in de Ferro Dome. Trouw omschreef de multi-instrumentalist Teussink als “een alchemist in een muzieklaboratorium vol plukkende gitaarriffs, bonkende bassen en sferische soundscapes”.

www.connyjanssendanst.nl


Dans
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte