Dolf Jansen - Beeldenstorm - Oudejaars 2018 (Vilain & Gai) 2.jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (1).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (2).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (3).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (4).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (5).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (6).jpg
Dolf Jansen - Beeldenstorm _ Tom Cornelissen (7).jpg

Dolf Jansen

Beeldenstorm - Oudejaars 2018

Dolf Jansen speelt, zoals eigenlijk elk jaar, een oudejaarsvoorstelling. De show heet ‘Beeldenstorm’ omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden, straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels, vernoemd naar Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Maar eigenlijk gaat ‘Beeldenstorm’ vooral over wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen via oude en nieuwe media, socials en a-socials, fake news outlets, de schermpjes van phone en tablet en natuurlijk de tweets van bevriend staatshoofd D. Trump. Dat wordt dus weer heel veel humor, poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe. Beter gaat het niet worden in 2018.

Na afloop van Dolf Jansen vindt TREK Live plaats. Zaylor verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK Live is GRATIS toegankelijk, ook als je geen kaartje voor de voorstelling hebt!

Cabaret
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Regie

Jessica Borst

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte