Dutch Eagles - Fly Like an Eagle (Nick Helderman) 1.jpg

Dutch Eagles

Fly Like an Eagle

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans, maar het schijnt dat er nog steeds mensen rondlopen die niet weten wie de Dutch Eagles zijn. En dat terwijl de groep al ruim tien jaar bekend staat als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. The next best thing? Akelig dichtbij? Vergeet het maar! Dit is een gevalletje erop en erover. Het grote Amerikaanse voorbeeld steekt tegenwoordig zelfs wat bleekjes af bij wat deze Hollandse adelaren op het podium zetten: superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit. Leidsch Dagblad: “Als ‘Hotel California’ wordt ingezet, klinkt dat net zo meeslepend als je gewend bent van het origineel. Voor een coverband is dat het grootste compliment.”

www.dutcheagles.com

Na afloop van Dutch Eagles vindt TREK live plaats. DJ WitKonijn verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt!

FliFlu

Er zijn geen tafels meer beschikbaar in TREK theaterkeuken & café om voor aanvang te dineren. 

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte