Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a. - Evita (Roy Beusker).jpg

Evita

Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.

De musical ‘Evita’ komt terug! Brigitte Heitzer en René van Kooten spelen, begeleid door een liveorkest, de hoofdrollen in een nieuwe en groots opgezette Nederlandse versie van de wereldberoemde musical. Het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met hits als ‘Don’t Cry For Me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, gaat over de ambitieuze Eva Duarte, die het van tweederangs actrice tot machtigste vrouw van Argentinië schopte. Ze was geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en is tot op de dag van vandaag omstreden. Een vrouw die tot het uiterste ging, een heilige en een hoer, die jong stierf en altijd een mythe bleef. In onze tijd van machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood toont ’Evita’ iemand die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

www.evitademusical.nl

Let op: TREK theaterkeuken & café organiseert op vrijdag- en zaterdagavond een Argentijnse BBQ-avond.

 

Na afloop van Evita op 27 oktober draait DJ WitKonijn in TREK tijdens TREK live. TREK live is GRATIS toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

Musical
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Compositie

Andrew Lloyd Webber

Tekst

Tim Rice

Vertaling

Daniël Cohen

Regie

Paul van Ewijk

Choreografie

Chiara Re

Spel

Brigitte Heitzer, René van Kooten, Paul Donkers, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.a.

Muziek

negenkoppig orkest

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte