FWTB2018-Laurence-Jones.jpg
FWTB2018-Kid-Ramos.jpg

Flirting with the Blues

Laurence Jones en Kid Ramos Blues Band ft. Big Pete

Op vrijdag 30 november kan men genieten van een uniek, exclusief voor ‘Flirting With The Blues’ concert van de "KID RAMOS BLUES BAND FT. BIG PETE". Om het geheugen wat op te frissen; het illustere gezelschap Kid Ramos, Jimi Bott en Willie J. Campbell speelden een periode o.a. tegelijkertijd in “The Fabulous Thunderbirds”. De Nederlandse blues-vocalist en harpmeester Pieter "Big Pete" van der Pluijm is al geruime tijd ingeburgerd in de internationale Blues World.

Voorafgaand zal bluestalent “LAURENCE JONES” het podium betreden. Walter Trout noemde Laurence een "genie" en "een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy". Het gaat hier dus niet om een aankomend talentje, Laurence heeft zijn sporen al verdiend. In maart kwam zijn nieuwe, alweer 6e album 'The Truth' uit.

Tijdstip: 19.30 uur - 23.00 uur
Kaarten kunnen op de avond zelf ook aan de deur gekocht worden.
TREK is vrijdag geopend voor een regulier theaterdiner.

19:30 – 21:00 Laurence Jones
21:30 – 23:00 Kid Ramos Blues Band ft. Big Pete

Kijk voor meer informatie op www.flirtingwiththeblues.com

Let op: Flirting with the Blues is een tweedaagsfestival. Koopt u voor beide dagen kaarten, dan kunt u gebruik maken van de passepartout prijs. Plaats de kaarten voor vrijdag én zaterdag in het winkelmandje en de korting wordt automatisch verwerkt. U betaalt dan de passepartoutprijs van 65 euro voor het totale festival.

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte