2.jpg (1)
3.jpg
4.jpg

UIT! BEDWANG

Fountainheads

De waan van de dag is een stiekemerd. Ongemerkt glipt de tijd door je vingers. Weer een dag voorbij, een week, een maand. Is het nou alweer kerst? Het leven dendert maar door. Waarom eigenlijk? Misschien wel de belangrijkste reden is de dwangmatigheid die we onszelf hebben opgelegd. Ons leven en werk is doorspekt met verplichtingen: we ‘moeten’ wat af. Keuzes uit het verleden zijn onze dwangbuis geworden. Zit jij nog lekker in je keurslijf?

Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman trappen op de rem en rukken de dwangbuis af. Chaos! Of schuilt er meer in die ogenschijnlijke wanorde?

De wervelende infotheatershow UIT! BEDWANG neemt je mee in onze snel veranderende wereld. Met indringende, persoonlijke verhalen en vermakelijke theatrale scènes nodigen de mannen van Fountainheads en de acteurs van FMentertainment, je uit tot verwondering, reflectie en ontwikkeling. En chaos. Dat ook.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen zijn trendverkenners. Sinds 2012 geven zij onder de naam Fountainheads jaarlijks meer dan 130 Trend & Innovatie sessies voor bedrijven, organisaties, businessclubs en andere gezelschappen. Ze behoren tot de topsprekers in het professionele circuit.

Met hun infotheatershow UIT! BEDWANG spreken Fountainheads een breed publiek aan. Bouman en Van Rooijen dagen je uit anders naar je eigen toekomst te kijken. Ze zijn pas tevreden als je enigszins prettig ongerust naar huis gaat. Tijdens deze avond worden zij ondersteund door de acteurs Marja de Leeuw en Frank Kesseleer van FMentertainment.

Producent Johan Spierings (Concept on Stage).

Deze avond is TREK theaterkeuken & café geopend.

De voorstelling wordt extern georganiseerd. Meer informatie kunt u vinden op www.fountainheads.nl
 

Te gast
Bestel Kaarten

Extra kosten: €1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte