Guus Meeuwis - GELUK (Karen Rozetsky) 2.jpg

Guus Meeuwis

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat horen we op zijn nieuwe album GELUK dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

In theaterseizoen 2018-2019 neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met FLUOR.

Na afloop van Guus Meeuwis op 22 februari draait DJ MaXerati in TREK tijdens TREK live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

FliFlu

Muziek

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte