Theater Rotterdam - Hamlet (Violina Jeliazkova & Rene Castelijn) 2.jpg

Hamlet, de familievøørstelling (8+)

Theater Rotterdam

Velen kijken alweer reikhalzend uit naar het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater. Want dat is altijd een feest, waar hilariteit en ontroering feilloos bij elkaar komen. De makers onder aanvoering van Pieter Kramer nemen deze keer ‘Hamlet’, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen. 
De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. ‘Hamlet’ is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud. En daar wil je bij zijn, want het wordt bijzonder, net als de voorgangers ‘Woef Side Story’ en ‘Snorro’.

www.theaterrotterdam.nl

Familievoorstelling
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Tekst

Don Duyns, naar William Shakespeare

Regie

Pieter Kramer

Liedteksten

Alex Klaasen

Choreografie

Daan Wijnands

Spel en zang

Abdelkarim el Baz, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Ali Ben Horsting, Wart Kamps, Han Oldigs, Sofie Porro, Dick van den Toorn en Mattias van de Vijver

Dramaturgie

Dirkje Houtman

Decor

Niek Kortekaas

Kostuums

Sabine Snijders

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte