Harrie Jekkers en Klein Orkest - Later is allang begonnen... (Maarten Ederveen) 1.jpg
Harrie Jekkers en Klein Orkest - Later is allang begonnen... (Maarten Ederveen) 2.jpg
Harrie Jekkers en Klein Orkest - Later is allang begonnen... (Maarten Ederveen) 3.jpg
Harrie Jekkers en Klein Orkest - Later is allang begonnen... (Maarten Ederveen) 4.jpg

Harrie Jekkers en Klein Orkest (reprise)

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Na de succesvolle voorstelling met ‘Jekkers & Jeroen’ heeft Harrie Jekkers de smaak weer helemaal te pakken. Nog één keer gaat hij terug naar zijn muzikale roots, want voordat Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij zanger van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als ‘Later is allang begonnen’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘Over 100 jaar’, en natuurlijk de evergreens ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’, liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.

In dit muziektheaterprogramma vertelt Jekkers op cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van Klein Orkest. Muzikaal wordt hij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen.

Na afloop van Harrie Jekkers en Klein Orkest op 10 mei draait DJ WitKonijn in TREK tijdens TREK live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

www.bvmooiweer.nl

FliFlu

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Teksten en composities

Harrie Jekkers en Koos Meinderts

Bas

Chris Prins

Toetsen

Henk Jan Heuvelink

Drums

Niek Nieuwenhuijsen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte