Kampvuur Sessie 170602 @Peter Putters www.denozem.com-9623.jpg
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (223 van 241).jpg
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (23 van 241).jpg
Kampvuur Sessie 170602 @Peter Putters www.denozem.com-9741.jpg
Kampvuur Sessie 170602 @Peter Putters www.denozem.com-9948.jpg

Kampvuurconcert met streetfood

i.s.m. Songwriters Gilde Amersfoort

Tijdens dit kampvuurconcert maakt u kennis met de crème de la crème van lokaal muzikaal talent. Het Songwriters Gilde Amersfoort staat garant voor een netwerk met de beste opkomende singer-songwriters, en in samenwerking met Flint presenteren zij een programma waar Amersfoort trots op mag zijn. Kom luisteren en laat u verrassen door onze heerlijke streetfood gerechten. Alles wordt vers bereid vanuit onze Woodstone oven en BBQ smoker.

Na afloop van het kampvuurconcert op 25 mei treedt DJ Jazzy Johnson op in TREK tijdens TREK live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

Timetable Vrijdag 24 mei
18.45 – 19.30 uur Jacob Fields
19.45 – 20.30 uur Bricked In
20.45 – 21.30 uur Sander van der Horn, Frontman van Cortez

Timetable Zaterdag 25 mei

18.45 – 19.30 uur Jacob Fields
19.45 – 20.30 uur Bricked In
20.45 – 21.30 uur Cortez (trio)

Menu
Op tafel: Flatbread, Pita en Naan met Humus en Baba Ganoush

  • Rösti met Crème Fraîche en Warm Gerookte Zalm
  • Hot-Dog op Cancun-wijze
  • Paella met Gegrilde Gamba’s

 

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Het programma

Jacob Fields (vrijdag + zaterdag)

Jacob Fields is een Nederlandse Folk artiest die inspiratie haalt uit de Noord Amerikaanse muzikale traditie. Hij is gedreven door een liefde en interesse voor literatuur, taal en adembenemende natuur. Door de elementen van Folk, Americana en Alternative Rock te combineren, presenteert Jacob Fields een mix van het akoestische en het elektronische bijeengebracht in een dynamische, vaak explosieve sound.

Sander van der Horn (vrijdag)

Frontman van Cortez
Waar het repertoire van Cortez gewoonlijk wordt gespeeld in een volle vijfmansbezetting brengt frontman Sander de toegankelijke country-folk popsongs vanavond terug tot de essentie. Sander begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica.

Cortez (zaterdag)

De Amersfoortse vijfkoppige band Cortez speelt een eigen repertoire van country-folk popsongs. Met een gevarieerd instrumentarium  is Cortez in staat om elk nummer een eigen sfeer te geven. In deze intieme akoestische setting speelt een drietal uit de band een selectie uit het werk van Cortez: Sander van der Horn (zang, gitaar, mondharmonica), Deborah Warta (zang, gitaar, accordeon) en Matijn Blijenberg (gitaar, banjo, mandoline).

"Amersfoort heeft weer een band waar ze trots op kan zijn." (VPRO 3voor12)

Bricked In (vrijdag + zaterdag)

Intieme setting van Bricked Out
Bricked In is de halvering van de band Bricked Out, een verzameling jonge creatieve muzikanten uit Amersfoort. Zij bewerken de van origine energieke en dromerige nummers van Bricked Out, tot een zwoele, ritmische bries aan klanken waarbij de onderliggende boodschap van de songteksten veel meer de ruimte krijgen.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte