Nationaal Jeugd Musical Theater - Kruistocht in spijkerbroek (PR NJMT) 1.jpg

Kruistocht in Spijkerbroek (7+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

De familiemusical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ is al vele jaren een dikke theaterhit. Logisch, want het tijdloze verhaal van Thea Beckman is smullen voor iedereen vanaf zeven jaar.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in een middeleeuwse kruistocht van achtduizend kinderen, die naar Jeruzalem reizen om de stad te bevrijden van de Saracenen. De tocht is lang en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, ziektes en aanvallen van rovende ridders. Maar meer en meer realiseert Dolf zich dat het gevaar niet achter de volgende bergtop wacht. Het verhaal wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, ook bekend van ‘Oorlogswinter’ en ‘Peter Pan’.

Speciaal kindermenu in TREK theaterkeuken & café
Speciaal voor deze avond hebben we ook een kinder menukaart. Voor € 8,- kunnen ook de kinderen lekker eten in ons restaurant.

Op het kindermenu:
- Penne met zoete tomatensaus en heel veel kaas
- Huisgemaakte nuggets van kippendij met verse frietjes
- Kids burger met sla, komkommer en tomaat en verse frietjes

Na afloop van Kruistocht in Spijkerbroek draait DJ MaXerati in TREK tijdens TREK Live. TREK Live is gratis toegankelijk, ook als u geen kaarten voor de voorstelling heeft.

Familievoorstelling
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Tekst

Thea Beckman

Script

Marc Veerkamp

Liedteksten

Allard Blom

Compositie

Jeroen Sleyfer

Regie

Mark van Haasteren

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte