Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a. - Kunst & Kitsch (Lesley Pols) 1.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-92.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-32.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-59.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-97.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-113.jpg
Kunst & Kitsch Foto_Peggy_de_Haan-117.jpg

Kunst & Kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.

‘Kunst & Kitsch’ van Peter Shaffer, onder meer bekend van het Oscar-winnende ‘Amadeus’, werd door Jon van Eerd bewerkt voor topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper. Het stuk biedt alle ruimte voor een fenomenaal staaltje comedy-acteren. De spannende samenstelling van de cast, met aan het roer de onbetwiste koning van de lach, maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties tot een voorstelling die bij velen hoog op de wishlist zal komen.

Snoijink speelt de tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de rondleiding met allerlei spannende zelfverzonnen extra’s bijkleurt. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter last van haar geweten en gaat bij haar langs om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat, is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

www.pretpakhuis.nl

Toneel
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Tekst

Peter Shaffer

Vertaling en regie

Jon van Eerd

Met

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a.

Decor

Joris Veldhoven

Lichtontwerp

Uri Rapaport

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte