Owen Schumacher, Beau Schneider & Hanneke Drenth - Laten we eerlijk zijn (Arjan Benning) 3.jpg

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider & Hanneke Drenth

De makers van de succesvolle relatiekomedie ‘Hart tegen Hart’ slaan opnieuw hard en humoristisch toe met een gloednieuwe en pijnlijk grappige voorstelling. Het verhaal speelt zich af in een flatgebouw, waar van alles en nog wat aan moet gebeuren. Tijd voor groot onderhoud dus. Drie stellen steken de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat hun onderlinge relaties ook een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruitgaat. En over gillen gesproken; die brulboei op één hoog laat met haar stem de ruiten bijna springen. Zeiken over de buren was nog nooit zo grappig. 
De hoofdrollen worden vertolkt door Owen Schumacher, die u natuurlijk kent als typetjeskanon uit ‘Koefnoen’, Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit ‘De Grote Drie’. 

www.rep.nu

Toneel
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Regie

Bruun Kuijt

Spel

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte