Musical4daagse 2.JPG
Musical4daagse 4.JPG
Musical4daagse 7.jpg

Musical4Daagse

Word een musicalster in 4 dagen!

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse! 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland, waarbij de samenwerking is gezocht met de Stadsschouwburg en Philharmonie in Haarlem en Schouwburg Amstelveen. Deze zomervakantie zijn we ook voor het eerst in Amersfoort!

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep onze docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met Flint!
De Musical4daagse zal in deze zomervakantie in samenwerking met Flint worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in het theater.

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 22 juli t/m 25 juli 2019 

Goed om te weten
Inschrijven kan tot 8 juli 2019 via www.musical4daagse.nl
Beperkt plaats!
Kosten voor 4 dagen: €137,95

 

 

Te gast Musical Familievoorstelling
Bestel Kaarten
Meer voorstellingen

De Musical4Daagse wordt door een externe partij georganiseerd

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte