MIDNIGHT RAGA © Rahi Rezvani_online_1.jpg
EPOCH ©Joris-Jan Bos_online_4.jpg
EPOCH ©Joris-Jan Bos_online_5.jpg
EPOCH ©Joris-Jan Bos_online_7.jpg
SIMPLE THINGS ©Joris-Jan Bos_online_3.jpg
SIMPLE THINGS ©Joris-Jan Bos_online_7.jpg
THE WHYS AND WHEREFORES ARE ELUSIVE ©Joris-Jan Bos_online_4.jpg
THE WHYS AND WHEREFORES ARE ELUSIVE ©Joris-Jan Bos_online_5.jpg
THE WHYS AND WHEREFORES ARE ELUSIVE ©Joris-Jan Bos_online_7.jpg

NDT2

Settle for More

Het tweede gezelschap van Nederlands Dans Theater bestaat in 2018 veertig jaar. Ooit opgericht als springplank voor NDT1, ontwikkelde de groep zich door de jaren heen tot een volledig onafhankelijk gezelschap. Maar de focus op de ontwikkeling van de artistieke persoonlijkheid van de jonge dansers is onveranderd.

In ‘Settle for More’ kunnen ze laten zien wat ze waard zijn. Het programma toont een rijkdom aan krachtige stukken van choreografen die, ongeacht het moment in hun carrière of ervaring, tonen dat baanbrekend werk in elk stadium kan worden bereikt. Zowel Bryan Arias als Felix Landerer, jonge dansers en opmerkelijke choreografen, creëren hun allereerste werk voor NDT 2. Daarnaast zijn het dynamische kwartet ‘Simple Things’ (2001) van grootmeester Hans van Manen en het veelgeprezen ‘Midnight Raga’ (2017) van Marco Goecke te zien, waarvoor hij de prestigieuze Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie’ ontving.

www.ndt.nl

Dans
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte