Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde

Een komedie van lust en genegenheid

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid. De oude rockster en zijn willige groupie, de corpulente directeur en zijn ambitieuze secretaresse, de homoseksuele barman en de alleenstaande vrouw, het bejaarde stel, de succesvollen en de mislukten, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar ware liefde.

Pfeijffer laat op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de liefde in de 21e eeuw, waarin seks en liefde niet zelden met elkaar worden verward, met alle gevolgen van dien. De scènes worden aaneengesmeed door een live-band, gevormd door de acteurs zelf, o.l.v. Viktor Griffioen. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit.

Sluysmans en Pfeijffer werkten bij Toneelgroep Maastricht eerder succesvol samen in De advocaat (Toneelschrijfprijs 2017) en Brieven uit Genua.

www.toneelgroepmaastricht.nl

 

Toneel
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Campagnebeeld

Stephan Vanfleteren

Spel

Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen, Elisabeth De Loore

Tekst

Ilja Leonard Pfeijffer

Regie

Michel Sluysmans

Muziek

Viktor Griffioen

Decorontwerp

Michiel Voet

Lichtontwerp

Bart van den Heuvel

Kostuumontwerp

Sabine Snijders

Geluidsontwerp

Bauke Moerman

Dramaturgie

Paul Slangen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte