Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Jennifer Kunes).jpg

Patrick Laureij

Nederlands Hoop

Patrick Laureij – u weet misschien wel, die Knotmaestro uit Rotterdam – laat in een bescheiden berichtje weten dat hij het tof vindt als u langskomt bij zijn tweede avondvullende programma. De titel daarvan is iets minder bescheiden, maar getuigt wel van (zelf)inzicht: ‘Nederlands Hoop’. En dat is-ie: “Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over zijn vorige programma ‘Dekking hoog’. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” Hoeveel karaats dat is, zal hij deze keer met de geslepenheid van een straatjong laten zien.

www.bunkertheaterzaken.nl

Na afloop van Patrick Laureij op 26 april treedt Simon van Rooij op in TREK tijdens TREK live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

Cabaret
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte