rockup.jpg

Rocking Up X-mas Kerstshow

Sabine Uitslag, Thijs Lindhout e.a.

Rocking Up X-mas verrast gezinnen die een moeilijk jaar achter de rug hebben met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen zijn afhankelijk van de voedselbank. Op 22 december staat er onverwacht een vrijwilliger voor de deur en bezorgd een mand vol met alle ingrediënten voor een luxe kerstdiner voor het hele gezin. Dit jaar gebeurt dit bij 500 gezinnen verspreid over 10 steden in Nederland. Een recordaantal! Om dat te vieren, en om geld in te zamelen, is deze avond georganiseerd.

Programma:
De Rocking Up X-mas Kerstshow staat in het teken van: ‘Geluk is mooier als je het deelt’. Daarom zullen alle sprekers je meenemen in hoe je nog meer geluk kunt ervaren in je leven. En hoe mooi het is als je dit kunt delen. Geheel in het gedachtegoed van de actie. 

Sprekers:
Sabine Uitslag - ex-politica / Chief Inspiration Officer
Sabine is de leukste politicus die ons land ooit heeft gekend. En is nu de host van de Rocking Up X-mas Kerstshow.

Thijs Lindhout - professioneel inspirator
Thijs host de #1 podcast van Nederland met maandelijks 50.000 luisteraars. Tijdens de Rocking Up X-mas Kerstshow kun je genieten van zijn 100% Inspiratie Show.

Arjen Banach - Chief Happiness Officier / expert werkgeluk
Arjen tourt door het hele land om bedrijven te inspireren meer energie op de werkvloer te creëren. Zijn beste inzichten deelt hij met je tijdens de Rocking Up X-mas Kerstshow.

Timon Krause - Mentalist
Timon weet wat je denkt. Hij bezit de titel 'Nederlands kampioen mentalisme' en 'beste Europese Mentalist’. Wat hij doet deze avond is uiteraard één groot mysterie…

Edwin Selij - Hypnose expert
Edwin deelt met je het nr. 1 principe wat je meteen een stuk gelukkiger maakt. En hoe je dit kunt delen met anderen.

Niek van den Adel - Keynote spreker / bestsellerauteur
Niek neemt je mee op een kerstreis om nooit te vergeten. Sommige mensen gaan namelijk pas leven als ze eigenlijk dood hadden moeten zijn. Wat valt er te leren van iemand die op zijn 28ste alles, maar dan werkelijk alles, verliest en daardoor gelukkiger wordt dan hij ooit had durven dromen?

Deze sprekers los van elkaar boeken kost € 10.000. Tijdens de Rocking Up X-mas Kerstshow krijg je ze allemaal in één avond! Ter info: Alle sprekers komen geheel kosteloos en doneren hun tijd en energie aan deze actie.

Dit evenement wordt extern georganiseerd.

Te gast
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte