Slagerij van Kampen - Tocata da Fuga (Arjan Vermeer) 1.jpg

Slagerij van Kampen

Toccata da Fuga

Kom naar Flint voor een muzikale ode aan alle volken van de wereld! De oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan al jaren garant voor meeslepende shows. De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. Het gezelschap, ooit ontstaan uit nieuwsgierigheid naar wat de wereld aan klanken te bieden heeft, brengt in ‘Toccata da Fuga’ (aangeraakt door vlucht) een muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken en de prachtige muziek die ze hebben voortgebracht. U hoort tijdens dit theaterconcert dan ook de hele wereld samenkomen, soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstild. Lang leve de verscheidenheid!

Na afloop van Slagerij van Kampen vindt TREK live plaats. DJ WitKonijn verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt!

www.slagerijvankampen.nl

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Artistieke leiding

Eric Dieteren

Spel

Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet

Lichtontwerp

The Art of Light

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte