The African Mamas - Christmas Under African Skies (Wim Lanser) 1.jpg
The African Mamas - Christmas Under African Skies (Wim Lanser) 2.jpg

The African Mamas

Christmas Under African Skies

Vier Kerst in Flint met een kleurrijk, hartverwarmend en swingend Afrikaans kerstfeest! Net op het moment dat uw decemberdip een dieptepunt dreigt te bereiken, komen The African Mamas kleur en warmte brengen met een wel heel bijzondere kerstspecial. Met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a-capellaliederen, swingende gospel en wereldwijd bekende kerstklassiekers roepen deze topzangeressen de donkere dagen onverbiddelijk een halt toe. In ‘Christmas Under African Skies’ staan de muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities centraal. Met hun betoverende melodieën en razend aanstekelijke Afrikaanse ritmes ontdooien zelfs de koudste kikkers. Wie maalt er nog om een witte kerst als er zo’n hartverwarmende Afrikaanse kerst voor de deur staat?

Na afloop van The African Mamas vindt TREK live plaats. Het duo Manon & Jetse verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt!

www.dgtheater.nl

Muziektheater
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte