The BlueBirds - liggend - Fotograaf Liselore Chevalier.jpg
The BlueBirds (Noortje Dalhuijsen) 1.jpg
The BlueBirds (Noortje Dalhuijsen) 2.jpg

The Bluebirds

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, die hun sporen individueel al royaal hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, vonden elkaar in hun liefde voor americana en country. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris brengen de drie powervrouwen in intieme setting klassiekers en minder bekende liedjes. Je hoort mooie vertolkingen van nummers van onder meer Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals het hoort in dit genre.

www.atnext.nl

Na afloop van The Bluebirds vindt TREK Live plaats. The Young River verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK Live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaartje voor de voorstelling hebt!

 

FliFLu

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Zang

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise

Drums

Colin Vermeulen

Bas

Sebastiaan van Olst

Gitaar

Ocker Gevaerts

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte