The Cosmic Carnaval - Fleetwood Mac, the Incredible Story (rechtenvrij) 3.jpg

The Cosmic Carnival

Fleetwood Mac, The Incredible Story

Eind jaren zestig veroverde Fleetwood Mac onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer de wereld met een mix van powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’. Persoonlijke problemen zorgden voor tal van bezettingswisselingen, maar de band bleef overeind. Met songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kiest Fleetwood Mac voor een meer pop-georiënteerde koers. In 1978 wordt het album ‘Rumours’ uitgebracht, een van de bestverkochte albums aller tijden. The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band, waarbij klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ natuurlijk op de setlist staan.

www.thecosmiccarnival.com

Let op: het restaurant is deze avond vol. U kunt niet meer reserveren.

Na afloop van Cosmic carnival treden Manon Kolman & Paul Klinkhamer op in TREK tijdens TREK live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt.

FliFlu

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Zang en gitaar

Nicolas Schuit, Mitch Rivers en Frank Schalkwijk

Zang en toetsen

Indra Kartodirdjo en Gerben van Etten

Zang

Marlies Kroon

Zang en bas

Michael Trouserhouses

Drums

Kaj van Driel

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte