Cabarestafette 2018-2019 (Paul Roos) 1.jpg

Theaterweekend: Cabarestafette

Nina la Croix, Farbod, Glodi en Gestampte Meisjes

De formule van Cabarestafette is al sinds 1985 simpel en doeltreffend: drie aanstormende talenten voor de prijs van één. Een mooie kans dus om jong, bruisend talent te spotten. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. Vaak gaat het om winnaars van de verschillende cabaretfestivals, die de kans krijgen om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts, een virtuoze presentatie en de opwarmende muziek van Pica DJ en DJ Skipper wordt het sowieso een leuke avond. De drie talenten die in Flint staan zijn Farbod, Glodi en Gestampte Meisjes. De presentatie wordt verzorgd door Nina la Croix.

Let op: De VIP kaarten  van de BankGiroLoterij voor Cabarestafette zijn inmiddels uitverkocht.

Let op: Tijdens het theaterweekend worden er beeldopnames gemaakt. Wilt u dit niet, dan kunt u dit aangeven bij de fotograaf of filmploeg. Indien u na plaatsing beeldmateriaal verwijderd wilt hebben, kunt u dit melden via publiciteit@flint.nl.

 

Na afloop van Cabarestafette draait DJ Hookski in TREK tijdens TREK Live. TREK live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaarten voor de voorstelling hebt!

Cabaret
Bestel Kaarten

Extra kosten: €1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte