Beeld,_Foto_Raad_eens╕Boy Hazes.jpg
Hazeltje╕Anita Jeram.jpg

Theaterweekend: Hazeltje leest voor (2+)

Raad eens hoeveel ik van je hou

Na de succesvolle voorstellingen rond Kikker, Kleine Ezel en Dribbel, is dit seizoen ‘Raad eens hoeveel ik van je hou' van Theater Terra te zien in de theaters. Nu komt een acteur uit de voorstelling mét de pop van Hazeltje naar uw locatie om voor te lezen uit de bekende boekjes.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Hazeltje probeert iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?' Grote Haas fluistert terug: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan... en terug!'

Let op: Vanwege het intieme karakter van de voorstelling is er in totaal maar plek voor 35 kinderen. Hierdoor kan er maximaal 1 ouder per kind aanwezig zijn. Extra kinderkaartjes zijn verkrijgbaar voor € 5,-. Wees er dus snel bij!

Overige ouders zijn met kind van harte welkom in TREK of in de kinderspeeltuin. Bovendien kunt u met uw kind van 6+ naar Vet Kindercabaret.

Let op: Tijdens het theaterweekend worden er beeldopnames gemaakt. Wilt u dit niet, dan kunt u dit aangeven bij de fotograaf of filmploeg. Indien u na plaatsing beeldmateriaal verwijderd wilt hebben, kunt u dit melden via publiciteit@flint.nl.

Familievoorstelling
Bestel Kaarten

Extra kosten: €1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte