TREK Live 5.jpg
_BHF1401.jpg
Foto Laura Kits.jpg (1)
Arno 3.jpg

TREK live XL

Americana

Op 26 januari 2019 organiseert Flint van 16.00 tot 20.00 uur het minifestival TREK Live XL Americana. Tijdens dit gratis te bezoeken mini festival treden bands op met lekkere Americana muziek. Dat betekent gratis toegang tot Flint met live acts op verschillende podia. Normaal gesproken vindt TREK Live plaats na afloop van een voorstelling. Flint geeft lokaal talent op deze manier een kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Tijdens TREK Live XL spelen bands die te groot zijn om na de voorstelling in de foyer op te treden.

Het programma:

16.00- 16.30 DJ Bugs Benny

16.30-17.20 Arno Mijnten ( I am Live)

17.20-17.40 DJ Bugs Benny

17.40-18.30 Jody Kailola Band

18.30- 19.00 DJ Bugs Benny

19.00-19.50 Laura Kits

Arno Mijnten
De 19 jarige Arno Mijnten speelt met zijn one man band I AM LIVE (Ik Arno Mijnten LIVE) veel eigen werk maar ook covers van zijn grote helden (Spingsteen, Dylan en Cash)  en hij begeleid zichzelf op zijn gitaren, drum en mondharmonica. 

DJ Bugs Benny
Geïnspireerd door grote artiesten als Deep Purple, The Kinks en U2. Bernard van Gellekom a.k.a. DJ Bugs Benny weet de bekende meezingers te draaien. Tijdens deze dag zal hij de ruimte tussen de andere artiesten opvullen met deze catchy tunes.

Jody Kailola Band
De ontwikkeling van de countrymuziek gaat razendsnel. De Jody Kailola Band is overal van op de hoogte met hun levendige repertoire variërend van de klassieke sterren Johnny Cash en Martina McBride tot de momeneel populaire artiesten Brad Paisley en Sarah Evans. Jody Kailola, een geboren en getogen Amersfoortse, ontdekt na haar succesvolle deelname aan TVOH de heerlijkheden van de countrymuziek. Naast de festivals in het buitenland genieten zij en haar band graag in de thuishaven met u als publiek. Geniet mee!"

Laura Kits
Laura Kits is een zangeres geboren in 1989 te Amsterdam. Geïnspireerd door legendarische artiesten als Springsteen, Eagles en Beatles, maakt en zingt ze overheerlijke countrymuziek.

TREK theaterkeuken & café
Tijdens TREK Live XL is het restaurant van TREK geopend voor een drankje en kunt u genieten van heerlijke gerechten van de smoker in American Style zoals hamburgers (vlees, vis en vega), loaded nachos en patato wedges. U kunt deze avond niet reserveren in het restaurant.

Let op: Tijdens het theaterweekend worden er beeldopnames gemaakt. Wilt u dit niet, dan kunt u dit aangeven bij de fotograaf of filmploeg. Indien u na plaatsing beeldmateriaal verwijderd wilt hebben, kunt u dit melden via publiciteit@flint.nl.

Muziek
Bestel Kaarten

TREK live XL Americana is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte