Trek Live XL www.denozem.com (36 van 292).jpg
Trek Live XL www.denozem.com (80 van 292).jpg
Trek Live XL www.denozem.com (290 van 292).jpg (1)
Gildor.jpg
IMG_4488.jpg
Joshua Nieuwsbrief.jpg
Isaak Widget.jpg

TREK live XL

powered by Grolsch

Na het succes van afgelopen Theaterweekend organiseren we op 11 mei nog een keer TREK live XL! Tijdens dit gratis te bezoeken mini festival treden lokale bands op. Dit betekent gratis toegang tot Flint met live acts op verschillende podia. Normaal gesproken vindt TREK Live plaats na afloop van een voorstelling. Flint geeft lokaal talent op deze manier een kans om zich te presenteren aan een groot publiek.

 

HET PROGRAMMA

Gildor
Gildor is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit Utrecht. Na een aantal jaar te hebben geleefd in een caravan op een Franse boerderij bleek dit de perfecte voedingsbodem voor zijn  muzikale aspiraties.

Terug in Nederland begon Gildor als drummer en gitarist in verschillende bands, en uiteindelijk ook met eigen songs schrijven. Dit jaar stond Gildor in de halve finales van de Grote prijs van Nederland, en komt er weer een verse plaat aan. Verwacht een verfijnde mix van Americana en dromerige folk.

Het Volk
‘Het Volk' speelt bekende pop-covers van heel veel verschillende artiesten. Het doel is entertainen en samen met het publiek een onvergetelijke dag te beleven. Ze spelen vaak verschillende medleys en mash-ups. Dit zorgt ervoor dat je lekker kan blijven dansen omdat de liedjes in elkaar overlopen, sommige zijn zelfs 15 minuten lang!

Joshua Meijer
Joshua Meijer is een twintigjarige singer-songwriter uit Amersfoort. Hij begon op jonge leeftijd als gitarist, maar bleek later ook een gouden keeltje te hebben. Door omarmd en omringd te zijn door diverse professionals uit de muziekindustrie krijgen zijn zelf geschreven liedjes de klasse die ze verdienen. Het resultaat: sterke en catchy popliedjes op basis van uitstekend gitaarspel, bijgestaan door zijn eigen professionele live band.

DJ WITKONIJN
Nadat Alice - brandend van nieuwsgierigheid - het konijn achterna is gedoken ‘all down into the rabbithole’, valt ze door een lange schacht naar beneden op weg naar een onbekende wereld. Net als The White Rabbit uit ‘Alice in Wonderland’ probeert Isaäk Hofland, ook wel bekend als DJ WitKonijn, zijn opdrachtgevers en diens gasten mee te nemen naar nieuwe belevingen en avonturen in een hele andere wereld.

Muziek
Bestel Kaarten

Gratis te bezoeken

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte