OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging - Vivaldi, Dangerous Liaisons (onbekend) 2.jpg

Vivaldi - Dangerous Liaisons

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een spiksplinternieuwe barokopera met muziek van Antonio Vivaldi. De vurige en virtuoze operamuziek van de Venetiaanse componist is bezig aan een ware comeback en in ‘Vivaldi - Dangerous Liaisons’ komen zijn mooiste aria’s samen. Het opwindende libretto is gebaseerd op de roemruchte briefroman ‘Les Liaisons Dangereuses’.

Marquise de Merteuil en Vicomte de Valmont spelen een gevaarlijk spel met de liefde. De voormalige geliefden troeven elkaar af met sensuele wreedheden. Ze dagen elkaar uit om anderen te verleiden. Hun relatie komt op scherp te staan als Valmont echt lijkt te vallen voor de verleidelijke maar kuise presidentsvrouw Tourvel. In de venijnige strijd die volgt gaan alle betrokkenen uiteindelijk ten onder. Een sprankelende internationale cast en de topmusici van de Bachvereniging brengen deze fatale liefdesgeschiedenis annex portret van een tijdperk waarin de verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. In het Italiaans gezongen, met Nederlandse en Engelse boventitels.

www.opera2day.nl

Het gezelschap zoekt nog enkele mannelijke figuranten van 35 jaar of ouder. Meer informatie

Opera
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Muzikale leiding

Hernán Schvartzman

Scenario en regie

Serge van Veggel

Muziek

Antonio Vivaldi en Vanni Moretto

Libretto

Stefano Simone Pintor

Met

Candida Guida, Barbara Kozelj, Stefanie True e.a.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte