Wouter Harbers Heidestein, Manschot Grafimedia.jpg

Wouter Harbers

Melancholie op de Cello

Maandag 4 februari speelt de jonge pianist Wouter Harbers (32). Hij is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. Daarom geeft Wouter dit muziekseizoen elke maandagochtend van de maand een gratis concert in de Sint Aegtenkapel in hartje Amersfoort.

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00u welkom voor een gezellig bakje koffie en om 10:30u gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer verkent Wouter de prachtige kanten van de melancholie. Daarvoor neemt hij cellist Csaba Erdös mee, die met zijn instrument de keuze bij uitstek is om weemoedige herinneringen op te roepen.

Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist al jaren een daverend succes is en waarom Flint dit graag naar Amersfoort haalt! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via info@wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539.

Klassieke muziek
Bestel Kaarten

Reserveer een zitplaats via info@wouterharbers.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte